На тазгодишната церемония „ Business And Fashion Awards” приза за най-добра маркетинг агенция беше спечелен безапелационно от UpGreat, а връчването на наградата беше съпроводено от бурните аплодисменти на всички гости.

Наградата бе връчена на Криейтив директора на агенцията Натали Кръстева, която сподели, че тайната на успеха е в упоритата работа и задружният екип, който е винаги в крак с актуалните промени и се адаптира бързо.
Тя каза също, че усилената им работа е допринесла Ковид епидемията от последните две години изобщо да не се отрази на клиентите им, а напротив – регистрират се непрекъснати повишения на продажбите.

Това предизвика интерес сред гостите на церемонията – собственици на елитни бизнеси, а голяма част от тях си уговориха срещи за съвместна работа още същата вечер.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар