Най-успешните брандове в България за 2021 година бяха наградени по време на бляскавата церемония “Business & Fashion Awards” 2021.Петото издание на събитието се проведе в нощта на 29 ноември в хотел Маринела.

Целта на инициативата е да отличи най-добре развиващите се компании в различни области, като: здраве, спорт, благотворителна организация, български бранд, мода, медии и др., както и да подкрепи благотворителната кауза на фондация „Искам бебе“ за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми за сбъдване на голямата им мечта.

Сред удостоените с отличие от “Business & Fashion Awards” 2021 е и най-голямата българска тъканна банка „Биорегенерация“, която грабна приза в категорията „Най-добра банка за стволови клетки“. Административният директор на тъканната банка г-жа Мая Стоева получи лично наградата. При приемането ѝ тя заяви: „ Благодарим сърдечно за това отличие. За нас то е признание за упоритата работа на целия ни екип и усилията, които повече от 10 години полагаме, за да предложим в България услуги за съхранение на стволови клетки на световно ниво.“

„Биорегенерация“ е най-голямата българска тъканна банка и една от първите, които развиват съхранението на стволови клетки с най-съвременните и надеждни методи и технологии. Стартирала своята дейност през 2005 година, биобанката е единствената в България, която осъществява дейност  в областта на фамилно стволовоклетъчно банкиране и в областта на тъканно банкиране и донорство.

Дейността ѝ е посветена на това да осигури по-добра достъпност на високотехнологични услуги за българските семейства, по-високо качество на донорски материал за трансплантации, повишаване на информираността на обществото по въпросите на донорството и новите медицински постижения в областта на трансплантациите и регенеративната медицина.
 

Вашият коментар