Неочакваното трио между Румен Борилов, Toni G-Class и Стефани, направи своята премиера в официалният канал на Румен Борилов в платформата за видеосподеляне преди броени часове.

В интернет пространството вече се върти тийзър към предстоящия проект „Моето бебе“, който идва в колаборация с очарователна Стефани и хитовият Тони G Class. Всъщност, Румен Борилов има съвместни парчета както със Стефани („Боли ме“), така и с Тони G Class („Джакузи“ , в което участие взема и Петър Рангелов). Е, след успехите на „Боли ме“ и „Джакузи“, сега Румен Борилов, Стефани и Тони G Class се обединиха за „Моето бебе“.


Видеоклипът към новото музикално предложение „Моето бебе“ се радва на голям интерес от страна на меломаните и генерира висока гледаемост. Нещо повече, видеото заема завидна позиция в графата „Набиращи популярност“ видеа в категория „Музика“ в YouTube за България.

Коментарите от слушателите на жанра също не закъсняха:

„Браво! Най-успешното трио за тази година!“

„ТОТАЛЕН ХИТ! ИМАХМЕ НУЖДА ОТ ТОВА!“

„Избухнахте подобаващо!“

„Ето това ще гърми на Нова година!“

„Комбинацията между вас е повече от взривоопасна! Поздравления!“

Това са само малка част от коментарите под видеоклипа в YouTube, но над 99% от тях са повече от положителни. По всичко личи, че Румен Борилов, Toni G-Class и Стефани са си свършили работата повече от перфектно, както и всички замесени в проекта.

За стайлингът се е погрижила самата Стефани, а благодарности, певицата отправя към „Veneta Fashion House“ и топ дизайнерът Стоян Радичев. Стефани изглежда повече от перфектно във всичките визии във видеото, което неминуемо ще допринесе за успеха на проекта. Видеоклипът е заснет и с любезното съдействие на IS Auto. Обичаната Стефани благодари специално на Fabrika 126, за невероятния декор, който бе изработен специално за нея.

Музиката, текста и аранжимента са дело на Румен Борилов, а видеоклипът е поверен на Shutterflow.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com