Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,,Най-добър български бранд на 2021г..” наградата получи ,,Pause Jeans”.Наградата им бе връчена от прелестната Цвети Разложка. Специално за събитието организаторите бяха подготвили модно ревю с най-новата колекция на Pause Jeans.

Марката ,,PAUSE JEANS” е създадена през 1999г. и е една от водещите марки на пазара за спортно модно облекло в България.
Днес повече от десет дизайнера допринасят за визията на продуктите с марката PAUSE JEANS. Колекциите на ,,PAUSE JEANS” се предлагат в най – добрите магазини в България, а вече и в цял свят благодарение на pausejeans-online.com. Продуктите с марката ,,PAUSE JEANS” са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия. Иноваторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката ,,PAUSE JEANS”, благодарение, на които клиентите им имат свой собствен и уникален стил на обличане. Старанието и труда на толкова много хора дава като плод продукти с марка ,,PAUSE JEANS” – комбинация от импулсите на лайфстайла в големия и малък град.

Вашият коментар