Този ноември от списание „Български предприемач“ ще проведем две в едно издания на кампанията „Започни млад“/Start Young. Този път насочваме погледи към София и Пловдив като това ще са последните две издания на изключителния интригуващия формат за 2021 година и те ще бъдат проведени онлайн съобразено с обстановката в страната.

Започни млад / Start Young“ на Списание „Български предприемаче 50-часово събитие, с цел осигуряване на практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи.

50-часовото събитие е в подкрепа на хората, които искат да стартират собствен бизнес или да помогнат на други да стартират като влязат в екипа им за един уикенд.

„Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, реклама, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. В събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

Сред членовете на журито, които ще оценяват проектите са Полина Тоскова – Country manager в MyPos, Димитър Димитров – CEO Ardes, Веселина Александрова – авд. кантора Александрова и общински съветник в Община Пловдив и Стефан Ставрев – CEO Trisoft.

Партньори на събитието „Започни млад“ са Mypos, Steam.bg, SWISS EDUCATION GROUP, Clean water, Tracking.bg, Smartcards.tech, MKAFINANCE, Uni State Broker Ltd., Alpha Group Bulgaria, BMlady, Нов дом 1, V&P RESIDENCE, Alexandrova Law firm, Trisoft, Съюз на работодателите в системата на народната просвета в България /СРСНПБ/ и Община Пловдив.

За участие в онлайн изданието можете да се регистрирате напълно БЕЗПЛАТНО ТУК

Вашият коментар