Заради забързаното ежедневие и все по-стресовия начин на живот, все по-малко хора имат време за здраве. Сещат се за него едва, когато то ги предаде и тогава започват да ходят на фитнес, да отслабват, да пазят диети, само и само да възстановят изгубеното си здраве. Само че когато нямат човек до себе си, който да ги мотивира и подкрепя, лесно се отказват и се връщат към стария си начин на живот и хранене.

Именно затова днес съществуват и личните треньори, които стават все по-популярни и търсени. Тяхната цел е да организират фитнес програма и хранителен режим, съобразен изцяло с вашите лични нужди – не само за отслабване, но и за цялостно възстановяване на организма. Най-общо казано, предназначението на един личен треньор е да ви помогне да постигнете целите си, колкото и трудно и непостижимо да ви се струва това.

Треньроката Теди Атанасова буди възхищение със стегнатата си фигура. С плосък корем, дълги крака и изваяни ръце, красавицата притежава тяло, което подлудява. За фантастичната фигура на Теди се грижи самата тя с много спорт и хранителни режими.

Тя е много решителна и рядко се предава.Красавицата отделя по цели 4 часа на ден, за да се грижи за изваяната си фигура. В момента Теди Атанасова е в Дубай, поканена от група жени, искащи да изваят телата си и да загубят излишните килограмите по метода на красивата брюнетка.

Самата тя споделя, че на първо място трябва решителност и мотивация.
„Всяка жена трябва да уважава себе си и да се грижи постоянно за външният си вид. Точно това е моята цел! Да върна самочувствието на дамите, които се борят с киограмите си и немогат да постигнат резултат. „- споделя Теди.

„Винаги препоръчвам и консумацията на въглехидрати след тренировка, когато мускулите имат нужда от захари“ – споделя Теди. За ентусиастите, вдъхновени от греховното тяло на брюнетката, самата тя е създала ексклузивна фитнес програма, включваща всички упражнения .

Личният треньор Теди Атанасова обещава съвсем скоро да създаде блог в Youtube, където да практикува всички методи за тренировки от вкъщи.

Вашият коментар