Младата и талантлива певица Тина успя да омае сценаристите на Слави Трифонов. Напористото изкушение на Пайнер за пореден път доказа, че има всички шансове да се превърне в новата звезда на България.

Изпълнителката на „Нещо чуждо” и „Шамар” бе поканена на гости в предаването на Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

Четиримата сценаристи с остър ум загубиха ума и дума пред красотата и интелекта на новата чалга звезда. Те открито заявиха, че не са имали големи надежди за интервюто, но пък Тина е успяла да ги опровергае на 100%.
Интерес предизвика историята на дядото на Тина, която тя разкри пред тях и отприщи множество разпалани коментари. Тя е правнучка на първия капел-майстор на България – Илия Атанасов, чието име носи и улица във Варна.

Тина разказа интересната любовна история на Илия Атанасов, който е имал нелек живот. Бил беден, но се влюбил в богата румънка. Нейният баща бил против връзката й, затова я заключил.
Майка й се смилила над нея и я пуснала да избяга и да потърси любимия си. Никога повече не видяла баща си, а защивяла с дядото на Тина.

Сценаристите на Слави не скриха възхищението си от Тина и че нито веднъж не се подхлъзна на провокациите им, а напротив – на няколко пъти именно тя затапваше остроумните господа.
В един глас те заявиха, че искат отново да им гостува и тогава вече да покаже уменията си да свири на арфа.

Вашият коментар