Звездна двойка номер едно в България – Благой Георгиев и Златка Райкова, продължават да представят невероятни места за почивка на многобройните си последователи в социалните мрежи.

В профила си в социалната мрежа Instagram, Благой Георгиев написа „Насаме със себе си“, а локацията на красивото и спокойно място е Luxury Villa Borina.

Вилна зона Ярема е разположена на 1300 метра надморска височина, близо до София. Намира се на южния склон на Витоша планина, и е събирателна точка на пет планини: Витоша планина, Рила, Верила, Лозенска и Плана планина. Вилна зона Ярема се намира в Природен Парк Витоша и е екологично чист район с кристален въздух, в сърцето на борова гора. Уморени от задръствания, клаксони, градски шум и мръсен въздух, жителите и гостите на столицата често търсят места, близо до София, където да избягат за няколко дни от натовареното си ежедневие. Вилна зона Ярема и конкретно луксозна къща за гости Борина предлага всичко противоположно на града, а именно: тишина, спокойствие и чист въздух сред прекрасната природа на Витоша планина. Това е място където всеки може да се разтовари, да се отпусне и да се зареди с положителна енергия.

Без значение от сезона, Luxury Villa Borina е идеалното място за отдих.

Компания на Благой Георгиев и Златка Райкова прави и звездният PR Атанас Лазаров, който също споделя в Instagram профила си интересни сторита.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com