Вярвате или не добротата ще спаси света! Да, смело заявяваме това и може да ви го докажем!

От месец се подготвя нещо много значимо свързано с нашата благотворителна дейност да изработваме перуки за нуждаещи се онкоболни хора. С нас се свърза Мерал ( както ния я наричаме на кратко) и буквално за минути тя ни разказа за желанието и предприетата от нея инициатива да организира събитие, на което хора които имат желание да подстрижат косата си и да я дарят на нашата Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!“.

За нас беше огромна радост да научим, че една дама, която не претендира за допълнителна помощ, инициира подобно събитие, на което да се съберат дарения от коси и финасови средства за изработването на перуки.

Събитието е организирано от Мерал Бакалова, нейната майка, която е преборила рака, и с помощта на Стела Амор собственик на фризьорски салон Bloom в Русе. Въпреки всички скептично настроени хора, те заедно намират съмишленици за идеята и решават събитието да се проведе на 25,10 в салона. Така всеки, който има желание да бъде подстриган и да дари своятя коса може да се осъществи това си намерение на място. След месеци подготовка на мероприятието популяризирането му в социалните мрежи и множество разговори със заинтересовани хора, Мерал ни сподели за ентусиазма, с който са се включили дарителите. Без предубеждения или излишно суетене. Жени, мъже и деца обединяват енергията и силите си да популязизират каузата за даравяне на коса и подпомагане на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!“с финансови средства.

Събитието организирано в салон Bloom в Русе минава повече от успешно и един прекрасен ден през октомви Мерал дойде на място в Асоциацията с цяла кутия с дарения. Всяко от тях прилежно прибрано в плик с име и контакти на човека, който е дарител на косата.


Бяхме изумени от случващото се! Толкова добрина събрана на едно място!

Скъпи приятели, благодарим ви най-сърдечно за подкрепата, която оказвате на нашата кауза! Заедно с общи усилия искаме да помогнем на повече нуждаещи се хора от перуки!
Да дариш частица от себе си е безценно, представете си всеки от тези хора са дарили частица от себе си. Така толкова много малки частички от всеки се превръщат в перуки даряващи усмивки, даряващи положителни емоции, даряващи надежда на всеки, който се бори с коварната болест!
Благодарим ви за подкрепата приятели, вярваме че ще откриваме повече хора като Мерал и нейното семество и приятели, които безрезервно да помагат!

*Събитието проведено на 25,10,2021 е подкрепено от множество дарители на коса в Русе и региона, както и от местния бизнес с финансови средства!
На всеки дарител е издаден сертификат за дарение, който са получили лично за участие в нашата кауза!

Освен с дарения на коса може да подпомогнете

Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!” със закупуване на #гривничка или #финансова #помощ!

Вижте подробности за дейността на Асоциацията на https://www.hairdonate.org/%d0%b2%d0%ba%d0%bb%

Вашият коментар