Тази година EXIT отново ще си сътрудничи с прочутия Amsterdam Dance Event на парти, което ще се състои в петък, 15-ти октомври, в Faralda Crane, един от най -вълнуващите клубове и хотели в света, разположен на 50 метра над Амстердам, на върха на огромен строителен кран.

Като единствената фестивална група в света, която успя да организира цели четири фестивала в три различни страни през 2021 г., EXIT представя разнообразната гама от уважавани международни изпълнители на електронна музика, състояща се от Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias and Lieke Trienekens на феновете на ADE в Амстердам. Изпълненията започват в 17 часа. и ще се излъчва на живо на страницата на Exit във Facebook и канала в YouTube.

Amsterdam Dance Event е най-големият фестивал за електронна музика в света, който събира всички водещи и предстоящи диджеи, продуценти, издатели, агенти, промоутъри, продуцентски компании и много други актьори на световната електронна сцена. Тази година той ще се проведе от 13-ти до 17-ти октомври с фестивалната програма, включваща над 350 събития Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner и много други световноизвестни имена в електронната музика ще представят тази година в ADE.

Сътрудничеството с ADE продължава от 2018 г., когато EXIT представи своята музикална платформа No Sleep и представи някои от най-талантливите диджеи от региона, като Марко Настич, Илия Джокович и DJ Jock, пред най-влиятелните хора в музикалната индустрия. Продължаващото сътрудничество с ADE през 2019 г. доведе до първото събитие LIFE STREAM, с което започна най-известният екологичен проект на фестивала. По това време, също във Farald Crane, ARTBAT се представиха на ADE като носители на наградата за най-добър нов дует DJ, заедно с регионални таланти, включително Coeus, After Affair и Andrew Meller.

Anfisa Letyago първо се наложил на неаполитанската клубна сцена, последвани от издания за нюйоркските Nervous Records и лейбъла Intec на Кокс, както и изпълнения на най-големите световни фестивали. В момента тя е една от най-бързо развиващите се звезди на световната електронна сцена, смело следваща стъпките на Нина Кравиз, Шарлот де Вит и Амели Ленс. Адиел е много талантлив италианец с пребиваване в римския клуб Гоа. Тя е собственик на етикета Danza Tribalia. DJ Jock от Сплит се смята за един от най-качествените продуценти в новото поколение артисти на хърватската и регионалната сцена. Даниела да Силва, родена в Южна Африка, завършила музикална продукция от института Soul Candy, представлява берлинската ъндърграунд сцена. Human Rias е известен като резидент и агент за резервации на бившия култов мюнхенски клуб MMA (Mixed Munich Arts), докато домакин на вечерта ще бъде амстердамският диджей Lieke Trienekens.

Вашият коментар