След успеха на първият ден от финалното издание на Луда надпревара за годината, ето че вторият ден предизвика небивал интерес.

Идеалните метеорологични условия допринесоха за доброто настроение на посетителите на вторият фен и финалите на Луда надпревара 2021. Денят бе белязан от много каскади и невероятни изпълнения, а посетителите с нетърпение очакват новата година, за да могат отново да изживеят магията наречена Луда надпревара.

В битка със стокови автомобили премериха сили Ники Самбиста с Renault 19 срещу Ива Иванова с Deo Lano и Недялко Божинов. Победител и класиране за финал Ники Самбиста.

В битка с подготвени автомобили  се впуснаха Янислав Донев Гюнтер с Opel Omega срещу Димитър Аврамов с BMW E36. За финал се класира Димитър Аврамов. С подготвени автомобили бяха и Петя Василева, която бе с Mazda, Георги Неделчев с Volkswagen и Богдан Борисов с Lada. За финал се класира Георги Неделчев с Volkswagen.

Изпълнение на традиционен български фолклор завладя присъстващите на Луда надпревара 2021, което бе от две невероятни момичета, представителки на MM Barber Shop. Каскади пушек и много адреналин също не липсваха за посетителите на Луда надпревара 2021.

Полуфиналът бе Красимир Шугадеров с Lada, срещу Крум Георгиев с Opel Astra. Победител стана Крум, който отива на финал. Финалът бе между Ники Самбиста с Renault 19 спечели срещу, Георги Найденов с Volkswagen.

Гранд финала бе между Крум Георгиев с Opel Astra, срещу Димитър Аврамов с BMW E36. Големият победител на финалното издание на Луда надпревара за 2021 година, който  получи и голямата награда – Hyundai Getz е  Димитър Аврамов.

Вашият коментар