Безспорно, Джена е една от най-красивите и талантливи изпълнителки в България. В музикалната си кариера се радва на хит след хит, а само преди няколко часа певицата зарадва многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи, нещо напълно неочаквано.

Джена представи два козметични продукта, които са в колаборация с Elfeya Cosmetics – 100% натурална и сертифицирана органична козметика за цяло тяло, както и за всички от семейството. Двата продукта са с аромат на Latte, а от там идва и името на серията Luxury Latte Kiss – душ гел и лосион за тяло.

https://www.instagram.com/p/CUMmbT4LuCf/?utm_medium=copy_link

В своят пост в социалните мрежи, певицата споделя че работата върху продуктите Luxury Latte Kiss е отнела близо 7 месеца, за да може когато потребителят получи крайният продукт в ръцете си, да остане повече от очарован.

Малко след като певицата сподели новината в социалните си мрежи, уебсайтът на Elfeya Cosmetics генерира огромен трафик и временно не можеше да се пристъпи в него, но сега вече проблемът е решен и всички желаещи могат да закупят продуктите от серията Luxury Latte Kiss.

Разбира се, препоръчваме ви цялата козметика на Elfeya Cosmetics, защото е органична и в нея няма никаква синтетика или химикали. Нещо повече, подходяща е за всякакъв тип кожа, дори и за чувствителна. Elfeya Cosmetics се грижат за красотата по природосъобразен начин.

Можете да всичките продукти на Elfeya Cosmetics на техният уебсайт – http://www.elfeya.com

Вашият коментар