Българският туроператор Абакс представи първите програми за Коледа и Нова Година, а дестинацията разбира се е Египет! За всички, които желаят да посрещнат двата най-големи празника в годината с коктейл в ръка, на брега на Червено море, от туроператора предлагат програми до Хургада, Шарм ел Шейх или комбинация от посещение на Кайро и почивка в Хургада.

Програмата за Шарм ел Шейх е за 5 нощувки с полети от София и Варна. Какво по-добро предложение за зимните празници, от това да бъдат прекарани на топло време в един от най-красивите и луксозни египетски курорти?!

На коктейли на плажа и хубаво настроение се наслаждават туристите в Египет

А да не забравяме, че Шарм ел Шейх тази година се превърна в хит при избора на почивка! Обслужването, както винаги е без конкуренция, а хотелите са проверени и с доказано качество!

Полетите от София са на 20.12 и 27.12.2021 г., а тези от Варна са на 20.12.2021г. Цените започват от 1145 лв., като в цената са включени: самолетен билет, чекиран багаж, 5 нощувки на база All inclusive, трансфер летище – хотел- летище, както и ,,Пакет за максимална сигурност“, който включва Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19 и Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.

Другата програма Перлите на Египет също е с полети от София и Варна! Датите за Коледа и Нова Година са 19.12 и 26.12 за полетите от София и 26.12 за полетите от Варна.

Перлите на Египет от София

Перлите на Египет от Варна

Тази програма е идеална за всеки, който посещава Египет за първи път. Цените започват от 1562 лв. Предложението е с 7 нощувки. В цената са включени: 6 нощувки в избран хотел на база All inclusive в Хургада и 1 нощувка в Кайро, самолетен билет с Bulgarian Air Charter, трансфер летище- хотел – летище, трансфер между Кайро и Хургада с автобус както и ,,Пакет за максимална сигурност“ – Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19 и Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.

Друг плюс на тази програма е, че в цената са включени екскурзиите: Египетския музей и Пирамидите (с включени такси) и обяд на корабче на брега на река Нил. Това е една идеална възможност да се насладите на различните удоволствия, които предлагат Древен и Съвременен Египет!

Запознайте се с всички актуални предложения на Абакс ТУК

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com