Днешното ми интервю е с едно момче, което обича фолклора и с таланта си, може да накара всеки да обикне този стил музика. Денис Махуров е човек, който е млад, амбициран и ще стигне далеч. Какво сподели той пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Здравей, Денис. Много се радвам, че мога да направя интервю именно с теб. Кажи ми как си, къде те сварвам?

– Здравей, изключително ми е приятно, че отново имам възможността да си поговорим.

Ти прекара едно изключително динамично лято с много участия. Разкажи ми малко повече.

– Не беше както преди, но пък съм благодарен, че имаше някакви изяви, макар и в това пандемично време.

Взе участие в редица благотворителни събития и концерти, за което адмирации. Трябва повече твой колеги да участват в подобни инициативи. Каква е емоцията да бъдеш част от подобно събитие?

– Винаги се отзовавам на поканите за благотворителни концерти. Всеки изпълнител, поне до колкото знам, винаги приема такива концерти с отворено сърце. Емоцията е по-голяма, когато видиш пълна зала с хора, които са съпричастни с всички.
“Прави добро,за да ти се върне добро”.

Тук е момента да те попитам, как се роди любовта ти към фолклора?

– Както и до сега съм споменавал, закърмен съм с народна музика. Постоянно съм слушал фолклор, след това и завърших музикално училище и сега продължавам да работя с фолклор.

Обмислял ли си да направиш модерно парче в различен стил?

– Различен стил, не мога да кажа, но бих пробвал нещо модерно с включени фолклорни мотиви.


В момента, заради ограничителните мерки, вероятно участията ти са преустановени.. Разкажи ми, какво е мнението ти по темата?

– Да, така е. Отпаднаха ни дадени дати, но какво да се прави, надявам се скоро да започнем отново работата си. Всяко зло за добро.

Всъщност, ти имал ли си допир с вируса?

– Преболедувах го, но на крак, както се казва. Мина бързо.


Да те върна обратно на музикална тематика, обмислял ли си колаборация или на този момент, ще заложиш на самостоятелни проекти?

– Подготвили сме няколко неща.

Работиш ли върху нови проекти? Издай ми какво предстои от теб в музикален план?

– Работя, разбира се. Нещо интересно, което може да споделим, че правим дуетна песен с оркестър “9/8”, с ръководител Димитър Георгиев. Песента ще бъде хороводна, скоро ще издадем и малко повече за нея.


Има ли приятелство в музикалният шоубизнес според теб?

– Всичко зависи от хората, според мен.

Каква е твоята най-голяма мечта?

– Всички да сме живи и здрави, да се радваме на семейството, на живота, а всичко останало, има ли желание – всичко се постига.

Получавал ли си предложения от музикални компании в България и би ли станал част от такава?

– На този етап, предпочитам да съм самопродуциращ изпълнител.

Би ли участвал в риалити формат?

– Защо не!

Как се виждаш след 5 години?

– След 5 години,ннадявам се с доста представени музикални клипове и много успехи. Само живи и здрави, както казах има ли желание – всичко става с лекота.

Денис, благодаря ти за страхотното интервю и ти пожелавам да бъдеш здрав и много успешен. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Благодаря Ви, че успяхме да си поговорим! Желая на мен, на семейството ми, на читателите ни и на всички останали да сме здрави, щастливи и добри хора, обичайте се и бъдете обичани. Снимки: Фейсбук страница на Денис

Вашият коментар