Преди броени часове се проведе бляскавото събитие, което се очакваше с вълнение от всички. И ако до преди всички говореха с огромно нетърпение за събитието, то сега всички ще говорят за това, на колко високо ниво бе то.

Дългоочакваният ежегоден бляскав конкурс „Мистър България“, се проведе за първи път на морето хотел International Hotel Casino & Tower Suites“ в Златни пясъци, област Варна. Водещи на събитието бяха Мистър Ливан Рабих Ел Зейн и нашумялата репортерка от онлайн предаването Mic ДропИва Иванова, по-популярна като Ивка Бейбе, която разчупи събитието по нейният неподражаем начин и предразположи претендентите и гостите на събитието да се отпуснат и забавляват от сърце. За визията на събитието се бяха погрижили от JPoint Group.

Партито започна с Welcome drink с напитката BULLDOG, след това, погледите на гостите бяха приковани от момичетата от националния отбор синхронно плуване, съпровод на DJ и изпълнението на цигуларят Тео Симеонов .

ВИЖ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МОМИЧЕТА ОТ ОТБОРА ПО СИНХРОННО ПЛУВАНЕ

Събитието бе открито от г-н Атанас Лазаров, който благодари на партньорите и спонсорите на събитието.

Балканската звезда Андреа събра погледите на всички присъстващи и с изпълнението на „Една българска роза“ и смайваща хореография с претендентите за Мистър България 2021, които бяха облечени с традиционни български шевици от Камен Загоров.

Изпълнението на Андреа продължи с хитовете ѝ „Vitamin“ и „Miss California“ и бе бурно аплодирана от гостите на събитието. За ефектната си визия, Андреа се бе доверила на топ дизайнерът Karam Daya, който създаде уникален тоалет, специално направен за балканската звезда.

ВИЖ| АНДРЕА ИЗПЪЛНЕНИ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СИ И АКТУАЛНИ МЕЖДУНАРОДНИ ПАРЧЕТА

Музикалните изненади не свършиха до тук, защото румънската звезда Adrian Sina от група Akcent, взриви гостите на Мистър България 2021 с тоталните си хитове „That’s my name“ и „Boracay„.

ВИЖ| Adrian Sina изпълни най-големите си хитове

Малко по-късно, в социалните мрежи се появи снимка на Adrian Sina и Андреа, а придружаващият текст към фотоса в профила на балканската звезда, накара меломаните да се запитат, дали двамата няма да изненадат със съвместен музикален проект.

12 момчета се впуснаха в битка за първото място и титлата Мистър България 2021, а надпреварата бе изключително оспорвана. Момчетата дефилираха в няколко кръга и изборът на журито бе повече от труден.

Претендентите дефилираха в костюмите на ROLLMANN – български моден бранд, който има изключително голяма популярност не само в България, а и в Германия, Франция, Италия, Швеция, Гърция и други държави. Невероятна кройка, платове от най-висок клас и невероятен стил – именно на събитието бе представена новата колекция, вдъхновена от Маями. ROLLMANN е изборът на всеки успял мъж.

МОМЧЕТАТА ДЕФИЛИРАТ В КОСТЮМИТЕ НА ROLLMANN

Освен в костюмите на българският бранд, участниците на Мистър България 2021 дефилираха в бельо на популярният румънски дизайнер Catalin Botezatu и бранда Viggo, което бе ексклузивно представено на събитието. Viggo е бранд, който с времето се затвърди като абсолютен лидер в мъжката мода. С богатата си история и ултра качество – Viggo се превърна в предпочитан избор за мъжете, които знаят какво искат.

Разбира се, мотото на тазгодишното издание на Мистър България 2021 е “Бъдете здрави, бъдете във форма, бъдете глобални!” и 12 участника дефилираха в спортните екипи на спортен център FITNESSLINE – модерен и иновативен център за поддържане не само на здраво тяло, а и на здрав дух. Голям и просторен FITNESSLINE е разположен на 1500кв², зали за тренировка с уреди от най-висок клас и последно поколение, както и термална и релакс зона. FITNESSLINE създаде собствена линия спортни екипи, носещо името на центъра. FITNESSLINE екипите се характеризират с с комфортна материя, която е удобна както за тренировка, така и за ежедневието ни.

Съставът на журито бе с голямо звездно присъствие, а именно диетологът на звездите Енджи Касабие, балканската звезда Андреа, д-р Венета Павлова – собствник на дентални клиники ЕО DentМира Смагулова – представител на JetClubGroup.com за България, Мария Донева – собственик на бранда „Мистър България“ и „Мистър Туризъм„, Кристина Радева – мениджър зона на Skyfall Infinity PoolГабриела Вълчанова – собственик и управител на LASH BAR STUDIO. Силно мъжко присъствие няма да липсва, защото в журиращият екип се включват Атанас Лазаров – председател на събитието и PR-ът на звездите, Красимир Недялков – лицензиант на „Награди за стил, мода и бизнес“, Слав Славов – собственик на FITNESSLINEКаталин Ботезату – румънски дизайнер, както и Робърт Казан – лицензиант на „Top international model of the world“ в Румъния, Букурещ.

Специални благодарности към Уелнес и възстановителните терапии на REVIV, за да се чувствате винаги заредени с енергия, сила и живот.

Сред VIP гостите забелязахме бяха новоизбраната Мис Варна, Божидар Караджов, Дияна Иванчева – топ модел, Роналд Дахер, Олга Ускова – председател на руски бизнес клуб, Илияна Дановска и г-н Ивайло Жеглов, които уважиха събитието на PR-ът на звездите Наско Лазаров.

Голямата награда Мистър България 2021 отиде при Виктор Русинов, който спечели екскурзия до Египет от туристическа агенция номер едно в България, а именно ABAX. Виктор е на 22 години от град София и е бил национален състезател по плуване. Изучава Кино и телевизия в Нов Български Университет. Желае да стигне до Холивуд и да се нареди до имена като Мария Бакалова и Димитър Маринов. Виктор е активно спортуващ и води здравословен начин на живот. Едно от нещата, които обича е да пътува до нови места, а голямата наградата е именно екскурзия. Въпреки че обича да пътува, Виктор милее за България, защото смята че тя е дар от Бог и е парче от Рая. Виктор вярва, че може да направи България едно по-добро място и именно затова активно участва в различни инициативи.

ВИЖ| Обявяване на победителя на Мистър България 2021

Първи подгласник на Мистър България 2021 стана Васил Власов на 23 години от София и с диплома от Националната Спортна Академия. Васил е 9 кратен шампион по лека атлетика и е призори на балкански, европейски и световни първенства. Хобито му е колекциониране на леко автомобили и ловуването, както и всички събития в спорта. Мечтае да бъде пример на младите умни и успели хора.

Втори подгласник на Мистър България 2021 стана Искрен Остранджийски на 19 години от Варна. Занимава се с мода и е част от агенция „Visages„. Студент е в София първи курс и е основател на първата безглутенова мелница на Балканите.

Лице на охранителна фирма „Скорпио“ с над 30 годишен опит в сферата стана популярният Иван Булкин и го ангажираха с едногодишен договор. Васка Панова връчи лентата на избранника на фирмата.

Подаръци за всички участници имаше от EO Dent – ваучери за избелване на зъби, най-добрите ориенталски аромати от Al Amar, здравословни дъвки XYLITOL, спортни екипи FITNESSLINE, дизайнерско бельо от Viggo, шапки и тениски брандирани с Мистър България 2021 от модният бранд ROLLMANN, както и други подаръци.

Официален фотограф на събитието бе Пламен Колев от ХАЙЛАЙФ.

Снимки: Пламен Колев – ХАЙЛАЙФ

Вашият коментар