Изключително популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе, за пореден път демонстрира топ форма в социалните си мрежи.

Инфлуенсърката Антоанет Пепе винаги е била в перфектна форма, а многобройните ѝ почитатели и последователи, винаги са са я поздравявали за това. На последните ѝ снимки, Антоанет Пепе прикова вниманието върху себе си, когато сподели кадри, които събраха хиляди харесвания и коментари. На снимките, ясно се вижда че инфлуенсърката за пореден път се е доверила както за банските си костюми, така и за своят аутфит на ,,Collection KA BO” . Антоанет Пепе се радва на изключително голяма популярност в България и е един от най-търсените родни инфлуенсъри от различни брандове.

,,Collection KA BO” се радва на висока оценка от родните знаменитости, които се доверяват на качеството, с което брандът се слави. Дизайнерът на ,,Collection KA BO” е Катрин Богданова, която е един от главните виновници за това, брандът да бъде повече от успешен.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар