СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE“ е модерен и иновативен център за поддържане на здрав дух и здраво тяло.

Разположен на обща площ от 1500 м2, включва в себе си – фитнес зала с уреди за силови и кардио тренировки, две зали за аеробни тренировки, термална и релакс зона, солна стая, крио сауна, флотационна капсула, солариум, студиа за масажи, както и протеинов бар с възможност за 22 седящи места.

В СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE“ е изградена първата по рода си в България – интелигентна система за управление и контрол на достъпа.

На рецепция в СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE ще ви посрещне любезен, добре обучен персонал, който би могъл да ви помогне при избор на тренировки, пакети, треньори, хранителни добавки и ще ви пожелае приятно изкарване на територията на центъра!

Ежедневно са на разположение професионални инструктори, с отлично ниво на подготовка и практика, които биха могли, при желание от страна на посетителите, да се заемат с изготвяне на хранителен и тренировъчен режим.

В СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE“ се провеждат по график групови тренировки по Tae Bo® Fitness, Фет Бърнинг Йога, Зумба фитнес, Степ аеробика, Пилатес, Аеробика, Стретчинг, Силови тренировки с различно оборудване, Kangoo Jumps и др.

Уелнес зоната на СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE“, простираща се на 200 кв.м., където ще откриете: Термална зона включваща: финландска сауна, парна баня, инфра-червена сауна, контрастен душ, ледогенератор и зона за релакс; Солна стая за халотерапия, която ще подобри вашето здраве и това на деца ви; Крио сауна, Флотационна капсула и Солариум „Mega Sun“.

Разполагаме и две студиа за масажи – класически и специални.

В Уелнес зоната можете да се погрижите за вас и вашите близки, като се отдадете на уют, комфорт и спокойствие сред неповторима обстановка!

СПОРТЕН ЦЕНТЪР „FITNESSLINE“ създаде собствена марка спортни екипи – „FitnessLine“! Висококачествена, комфортна материя, както за тренировка, така и за ежедневието ни!

КОНТАКТИ:

Адрес: гр. Варна 9000, бул. Сливница 201 Б ет. 1
Телефон: 0883 332 270
Е-мейл: fitnesslineoffice@gmail.com
Facebook: facebook.com/fitnessline.bg

Вашият коментар