Историята на красивата македонка, сравнявана с Ким Кардашиян, започва още от осемнадесет годишна възраст. Въпреки финансовата независимост от родителите и, Драгана решава да напуснe родната си държава и да се премести да живее в България. 

Започва да учи в частен университет в Пловдив, а там среща своята най-добра приятелка- Нелка, с която стават неразделни до ден днешен.
Драгана никога не е харесвала Дубай и не си е и представявала, че ще живее там.

След като нейна приятелка я кани няколко пъти да посети Дубай, след няколко отказа, тя решава да отиде с нея и да я посети.
Още от първите минути там, Драгана се влюбва в Дубай.
„Още при кацането ми, усетих химията с Дубай! Усетих, че това е моето място.“- споделя красивата брюнетка.
Последват още няколко пътувания до Дубай, като на третото се запознава с мъжа до нея.

„Влюбена съм! Щастлива съм! Имам най-важните хора, около мен, имам всичко за което съм мечтала. „- споделя Спасовска.
Тя има и актьорски заложби, които никога не е крила. Споделяла е, че ако не се бяха стекли обстоятелствата по този начин, се вижда в Америка със сериозна актьорска кариера.
На въпроса какви качества трябва да притежава мъжа до нея, Драгана споделя:

„Мъжът до мен трябва да има самочувствие и да бъде мъж. Да е много сериозен и да уважава както мен, така и себе си. Трябва да е готов на всичко за мен и да ме кара да се чувствам специална по всяко време.“ – разкрива Спасовска.
В инстаграм профила на популярната инфлуенсърка, споделя снимки с популярни личности от купоните на които я канят.
Споделя, че разликата между звездите в България и там е на светлинни години.

„Там известните личности имат охрани и могат трудно да се засичат някъде, почти невъзможно. Те присъстват само на частни партита, на които присъстват хора от техният ранг. Случайни хора няма как да се доближат до тях. Супер истински хора са, нямат това самочувствие, което българските звезди имат. Любезни са и учтиви.“- сподели Драгана.
В момента Драгана е в Дубай, където продължава да се наслаждава на купони и незабравими моменти , а съвсем скоро и предстои идване до България, за да се включи в най-гледаното предаване в родният екран. Кое е то – още не споделят от екипа на звездата.

Вашият коментар