През последните години пробиотиците станаха изключително популярна хранителна добавка, която осигурява баланса на чревната микрофлора, засилва защитните функции на организма и поддържа фигурата. Заради тези и още много ползи редица известни личности в България избраха да включат в ежедневието си пробиотик. Както всички знаем, те не правят компромис с качеството, а залагат само на доказани продукти. Такива са пробиотиците на Bactojoy и за това свидетелства широката им популярност сред българския хайлайф.



Много известни български майки поверяват на Bactojoy здравето на своите деца. Съпругата на Dim4ou Веселина Стоянова например споделя как преди няколко месеца поредният вирус ударил дъщеря ѝ Изабел. Малката не искала да приема лекарства. Тогава Веси открила Bactojoy Babies and Kids – сашета, които могат да се разтварят в кърма, мляко или вода. Изабел много харесала пробиотика, а симптомите ѝ отслабнали. Оттогава цялото семейство на Dim4ou приема пробиотиците на Bactojoy и се радва на здравето си. Не е тайна, че любими на Веси са Пробиотичните перли с млечен шоколад, защото облекчават болките в корема, намаляват подуването и са толкова вкусни.

Освен Веси още популярни майки се включиха в иницитавата на Bactojoy „Безоблачно лято“. Сред тях са Мария Бойчева, Ева Веселинова, блогърките Харитина Виденова, Памела Нед и Радостина Христова, арт дизайнерът Екатерина Ташева-Чери, педагогът Маги Калейнска, експертът по хранене Николет Павлова. Те избраха Bactojoy Babies and Kids, за да защитят децата си и да си осигурят една незабравима морска почивка без досадния стомашно-чревен летен вирус. Bactojoy Babies and Kids е подходящ за деца на всякаква възраст – от бебета до подрастващи. Освен седемте пробиотични щама, които съдържа, в него е включен и витамин Д3, който е изключително важен за здравето на костите и зъбите.

Много български спортисти също използват пробиотиците на Bactojoy и особено Диетичните пробиотични перли с натурален шоколад. Те са без захар и са подходящи за всеки хранителен режим, както и за хора с различни диабетни състояния. Нашите спортисти знаят, че ключът към стройната фигура е именно балансираната чревна микрофлора и затова се доверяват безрезервно на Bactojoy.

Може би най-големият фен на Bactojoy е Биляна Йотовска. Най-популярният фитнес модел в света обожава пробиотиците им и ги купува за цялото си семейство. Нейният любим продукт е Bactojoy Femin, разработен специално за нежния пол и съобразен с всичките му нужди. Той е обогатен с екстракт от българска роза Дамасцена, известна като мощен антиоксидант и детоксикатор. Bactojoy Femin помага на Биляна да поддържа тънката си талия, да се чувства и да изглежда млада и жизнена.



Професионалната фитнес инструкторка Екатерина Дервишева, фитнес моделът Анита Маркова и шампионката по дрифт Мария Русева също са привърженици на Bactojoy. За децата си залагат на Bactojoy Babies and Kids или Пробиотични таблети в балансирана комбинация. Те съдържат телешка коластра, както и пребиотика инулин. За съпрузите си избират и Bactojoy Gastro Balance, обогатен с пчелно млечице. Bactojoy Immune Complex е изключително подходящ в наше време, когато коронавирусът дебне зад всеки ъгъл. Вирусолозите го препоръчват като мощен имуностимулатор и защитник срещу Covid-19.

Още известни майки споделят впечатленията си от Bactojoy. Кулинарните блогърки Станка Стоянова и Венета Романски включват невероятните шоколадови перлички към здравословни ястия. Чудесно допълнение са към торта, палачинки и какво ли още не. Гергана Баева от последния сезон на „Masterchef“ пък споделя рецепта за протеинови барчета, чиято тайна съставка са именно шоколадовите перлички. Маги Пашова дори издаде книжка с рецепти, включващи пробиотиците на Bactojoy. Авокадо тост с лабне, ледени близалки с манго, сурова торта „Баунти“, свежа пробиотична лимонада, ягодов шейк – това са само част от невероятните предложения на Маги.

Вие също можете да развихрите въображението си и с помощта на Bactojoy да сътворите нещо вкусно и здравословно едновременно.

Всички тези и още много родни знаменитости се довериха на Bactojoy за своето здраве, за здравето на децата си и на цялото семейство. А икате ли и вие да изглеждате и да се чувствате добре? Не чакайте! Пробиотиците на Bactojoy ви очакват в аптеки Sopharmacy или на сайта www.bulgarbiotic.bg . Възползвайте се от специалните летни намаления в сайта. Започнете да живеете здравословно още днес! Тялото ви ще ви бъде благодарно!

Вашият коментар