Дни преди да снима новото си видео Есил Дюран получи отличие от Академията за мода в България с председател проф. Любомир Стойков. „БГ модна икона 2021“ е приза за Есил Дюран в категория „Музика“. Още петима други българи с постижения в различни области получиха наградите си на бляскава церемония в столицата. 

Това е голямо признание за мен като дизайнер и творец, наградата „БГ модна икона 2021“ ме мотивира да продължа да създавам много красота за момичетата и дамите с вкус. Благодаря на Академията за наградата и на всички, които обичат роклите с марка Esil Duran Gallery. Смятам, че индивидуалността, блясъка, скъпите материи и модерните кройки, които показват истинската женственост и класа, привличат моите клиентки.

Есил Дюран е първата певица в България, която стартира своя модна линия и я наложи като успешен бизнес и част от сценичното си присъствие. „Не обръщам гръб на музиката, която е моята първа любов, работя по няколко проекта паралелно, защото както модата, така и музиката са извор на вдъхновение.В средата на месец юни предстои да се появи новата песен и клип на Есил Дюран, както и шеметна нова колекция от бански костюми за летни преживявания край морския бряг.

Вашият коментар