Певицата продължава да изненадва публиката си с неподръжаем стил и нестандартно звучене.

Текстописец и сценарист на видеото отново е изпълнителката, а режисьора Добромир Николов се е постарал. Тя се преобразява като хамелеон в песните си , умее да играе със стиловете, а текстовете и звучат така сякаш забавлявайки се прави с думите каквото си поиска с лекота. Факт е , че не на всеки би отивало такова смело представление!
Не можем да отречем обаче, че на нея и се получава блестящо!

Ироничния и тон и текст в „0 евро“ е за тези представителки на нежния пол, които прекаляват с имитациите от снимки в социалните мрежи и подръжаването на чужди стилове, вместо да развият своя собствен ! Напоследък дамите май си приличат доста една с друга, тази песен може да се отрази полезно! Визиите на певицата са нестандартни за типичния поп-фолк, който познаваме и трудни за имитиране, както самата тя пее, подбрани от небезизвестния Стоян Апостолов – Стоянски. Пръска сексапил и екзотика със специално изработената за нея дреха от топ дизайнера Стоян Радичев, която е обспиана с запомнящи се рози, а очевидно може би тя му връща жеста с рекламата на колекцията му парфюми, които рекламира и в личния си профил, като доста продавани в нейните парфюмерии. Впечатление прави рекламата на известния фитнес модел Биляна Йотовска и нейните продукти. Известната верига Djanam Steak House са отворили врати за главната героиня във видеото, а изящните поръчкови торти специално за клипа са дело на сладкарници Нико, които явно доста и симпатизират.
“Мръсна песен “ и “ Нарцис “ са тотални хитове в клубове , а тази песен със сигурност ще присъства отново в плейлистите на всеки диджей в страната!

Вашият коментар