Днес рожден ден празнува, един от най-видните българи, а именно талантливият и ненадминат Красимир Недялков.

Красимир Недялков е единственият българин, подгрявал ревюто на Пако Рабан в НДК в София през 1996 г. С тоалети на Краси Недялков са се обличали известни наши звезди като Мария Илиева, Кристина Димитрова, Камелия Тодорова и мн. др.Тандемът организира модни ревюта, които са трамлин за много манекенки. Недялков е известен с нестандартните си дизайнерски хрумвания.

Популярни са проектите му „Фотофешън“ / снимки на модели, отпечатани върху рокли, колекците „Шайн”, ”Безвремие”, „Криза” и др. През годините Недялков е реализирал над 100 авторски ревюта. Дизайнерът организира проявата „Най-доброто от модата във Варна”, където представя модни къщи, бутици и автори на бижута и аксесоари. Специалистите определят колекциите му като „феерични, нестандартни, провокативни и авангардни”.

Красимир Недялков е лицензиант, организатор и продуцент на „Годишни награди за бизнес, мода и стил“. Само преди броени часове се проведоха 27 годишни награди.

Нашият екип пожелава на Красимир Недялков да бъде винаги толкова успешен, всеотдаен и никога да не спира да бъде себе си!

Снимка: Интернет

Вашият коментар