След кратка пауза от една година, във връзка с пандемията COVID-19, KFC отваря отново врати за своите фенове и клиенти в Royal Beach Mall, Слънчев  Бряг!

Растежът на една компания изисква постоянно мислене и посока в действията към разрастване. Ние от Самекс ЕООД сме повече от 25 години на пазара, която управлява 20 ресторанта в цялата страна, нашето желание и намерение е да открием нови 2 ресторанта до края на годината, като по този начин ще сме отворили общо 4. Всъщност… 5 (!),  ако броим и отварянето на сезонният ни обект в Слънчев Бряг през тази трудна и предизвикателна 2021 г.

Миналата година имахме „пауза“ в Слънчев Бряг, но тази година отново ще отворим днес на 01 Юни, станала по традиция дата за откриване на сезона!

Силно се надявам, че това ще даде положителен знак и към други бизнеси и тази година ще има раздвижване в курорта. Индикациите са за по-силен сезон от миналата година от гледна точка на туристи, което означава и повече търговия за всички.

Редовните гости на курорта знаят нашата локация, буквално на няколко метра от централната алея, в комплекс Роял Бийч.

С цел да отговорим на ритъма на комплекса нашето работно време през активните летни месеци ще бъде през Юли до 24.00 ч и през Август до 01.00 ч .

Избора на нови локации е много важна част от цялостното представяне на компанията и изисква задълбочени анализ. Със сигурност се съобразяваме това да са места с голям човекопоток, но и такива, които са устойчиви и имат потенциал за развитие през следващите месеци и години.

Това, което мога да кажа на този етап е, че ще отворим още ресторанти в столицата, но сред локациите, които се разглеждат като потенциално интересни са и магистралите, както и няколко по-големи града в страната.

Заповядайте! Ще ви очакваме на по парче пиле 🙂

Facebook Comments Box

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com