Двудневна шоу надпревара взриви град Костинборд, гости от цялата страна, изминаха стотици киломентри да се насладят на екшън, битки, каскади, сблъсък и уникална шоу програма която направи Луда надпревара този уикенд в град Костинброд!

През първият ден на събитието се проведоха 3 битки на непрофесионално подготвените автомобили, както и 4 на професионалистите, които оставиха зрителите без дъх, а в неделният ден още от ранни зори автогладиатори усилваха и ремонтираха колите си за да се впуснат в ожесточени битки на арената. Шест рунда, сред дъжд, кал, пушек, нищо не успя да сломи, както участниците, така и публиката на Луда надпревара.

Първата битка бе на стоковите автомобили в която без съмнение Алекс от Костинброд надви над всички и се класира за финалите. Победителят в надпреварата в миналогодишния сезон не се даде така лесно и показа, че няма победа на всяка цена, а цената е да се забавляваш до последния пушек в ауспуха и грабна поредна титла Автогладиатор в Луда надпревара. Красимир Шукадаров с неговата „Млада“ Лада се оказа по-железен и от своят автомобил, като надви над всички останали пилоти този уикенд в Театър на разрушението.
След като любимите нежни половинки на пилотите бяха безусловно до мъжете си в първия ден, готините мами решиха и те да се впуснат в битките през втория ден. С простори заварени върху автомобилите, младите мами излезнаха да мерят сили на арената. Победителка в женската битка стана мама „Урагана“ от Костинброд, която помете като фурия съперничката си от София.

През двата дни на арената на гладиаторските битки се демонстрираха едни от най-опасните филмови каскади, преминаване през стълба, но без да засегне човека върху нея, АТВ на две гуми, дрифтове от най-малкия участник в програмата едва на шест годинки, но заплени публиката с неверояно шофиране на детско АТВ, горящи коли, награди за дечицата осигурени от партньори на надпреварата подкрепили каузата, а именно: „Спри агресията по пътищата стани един от нас“. 

За всеки по нещо, нито за миг публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и много хубави емоции ще останат в зрителите доста дълго време, дори и за татковците организаторите се бяха погрижили и в двата дни на събитието, на арената на битките се демонстрира как трябва да се поддържат автомобилите, само, че еротично.

Екипа на Луда Надпревара ви призовава: „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“, заповядайте в една контролирана среда където може да покажете своите шофьорски умения.

Очаквайте Луда надпревара на 17 и 18 юли в град Перник!

Вашият коментар