Дебютният сингъл на Теди със заглавие „Изневяра“, направи своята музикална премиера в YouTube неотдавна. Проектът се радва на топъл прием от меломаните и положителни коментари.

Благодарение на Славчо Христев, песента изневяра е изпята от Теди, защото именно той се е погрижил за невероятният аранжимент, който кара всеки слушател да се влюби от първо слушане в проекта. Докосващият текст е дело на Цветан Лалев, а Теди успява да впечатли всички меломани с начина си на изпяване и хиляди хора се припознават в римите на „Изневяра“.

За ефектното си видео, Теди се е доверил на Георги Томбашки, който е усетил правилно проекта и е пресъздал емоцията във видеоклипа. Изненадата обаче е, че дъщеричката на Теди участва във видеоклипа.

Всъщност, историята на Теди и дъщеричката му не е никак лека, ное прекарал много време в борба, за да може да остане да живее при него. Тя е най-голямото му богатство, най-голямата подкрепа и тя му дава смисъл да продължи напред.

Теди работи усилено по следващите си музикални проекти и няма търпение да ги представи на широката аудитория. Ако всичко е наред, вторият музикален проект на Теди, ще направи премиера на рожденият му ден, а именно 11 юни. В новият проект са замесени Трифон Трифонов и Веселин Цигуларов, а по какъв начин, предстои да разберем.

Теди се радва на голям интерес от страна на меломаните, а те имат високи очаквания за него.

 

Вашият коментар