На 19 май модният и бизнес елит у нас ще се събере в Grand Hotel Millennium. Поводът е уникалното за България събитие – „Дамско модно бизнес соаре“.

Събитието има за цел да обедини дамите от бизнес средите, помагайки им по пътя към успеха. Те ще могат да споделят своите идеи, контакти и ценности, да си сътрудничат в партньорски проекти. Освен че ще разполагат с повече ресурси за постигане на поставените цели, дамите ще могат да разчитат на защита на професионалните си интереси.

Дамското модно бизнес соаре ще запознава своите членовете с новостите от всички важни области – образование, бизнес етикет, мода, красота..

По време на ежемесечните срещи и събития, членовете на дамското модно соаре, ще могат да обменят идеи и мисли, да обсъдят възможности за сътрудничество или просто да споделят по женски нещата от живота.

Ще бъдат организирани семинари на различни теми, свързани с женското ежедневие. Няма да бъдат пропуснати и теми като семейство, любов, отношения.

От екипа на дамското модно бизнес соаре обещават да организират събития, свързани с изкуството – изложби, модни ревюта, музикални вечери, литературни клубове, поетични рецитали, представяне на книги. Всички тези мероприятия, ще бъдат част от календара на дамското модно бизнес соаре, което ще представя програмата си всеки месец.

Домакин на първото издание ще бъдат уважаваните Таня Ян и Наталия Бойчева – членове на дамските клубове – www.womaninspiration.bg и www.worldwide-women.com.

Организатор на първото издание е агенция „Монарх“, заедно с Николай Стоянов.
Водещ на събитието ще бъде популярният Тодор Миков, който е фитнес инструктор и модел, появил се на страниците на американското списание „2 BE“.
А домакин ще бъде Grand Hotel Millennium. Датата на срещата е 19 май.
Над 40 успешни бизнесдами вече са потвърдили своето присъствие.

Веселина Петрова от LoveStyle ще изнесе лекция на тема „Посланието, което дрехите носят, или как модата може да ни направи по-успешни“, в категория „Визия и успех“. За доброто настроение ще се погрижат Стефани Хараламбиду, Ерос Давидов и Светлозар Христов – Заро.

Бизнесите, които ще се представят на първото издание са GOTO – диаманти за всеки, Бутикови торти Entso, Inside us -мода от Италия, Естетичен център „Сапфир“ и козметика „Hristina„, които ще предоставят ваучери за намаления и подаръчни продукти на всеки гост. „Мисия Красива“ предлагат вип карти с отстъпки за салони за красота който ще важат и за колекцията на таня ян.

GOTO – диаманти за всеки
Бутикови торти Entso
Естетичен център „Сапфир
INSIDE US -мода от Италия
Козметика „Hristina
KANGEN – японска техника за пречистване и алкализиране на водата

Очакваме Ви!

Вашият коментар