Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за 14-та поредна година в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти.
„Записвам си в историята, че съм успяла да организирам конкурс в условия на пандемия, социална, икономическа и културна криза. Благодаря на всички момичета – любителки на силните усещания, които не се отказаха и се “биха” докрай. Благодаря и на онези, които помогнаха това да се случи!“, написа в профила си във Фейсбук Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на конкурса Меги Савова.
Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива. За участие във финала бяха избрани 10 представителки на различни професии от над 100 претендентки за титлата.
Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.
Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.
Във втория етап момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито в тоалетите на Creative.bg

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Kiara Fashion в лицето на Гергана Апостолова
Както винаги, Лейди България подкрепя благотворителна кауза.
По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната публика.Прическите бяха дело на стилист –коафьора Маги Ранкова,а гримът на топ гримьорката Христина Герасимова .Гостите се насладиха на прекрасното вино на Mega Spileo- едно от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от 1550 година. А по традиция афтърпартито беше в клуб Eleven -най-доброто място за забавление в София
Водещи на събитието бяха носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.
Победителите получиха подаръци от Refan , Mega Spileo, Boom Swimwear ,Dony Cosmetics, Creative.bg

Журито в състав Даниела Цветанова,Дони Василева,Капка Амзина,Силвия Домозетскa,Гергана Апостолова,Маги Ранкова,Христина Герасимова,Иван Рупчин,Мариана Маринова,Нели Пандилова избра победителките като за първи път решаващо значение за класирането имаше и e-vote:

 

* Lady Bulgaria Universe – Александрина Йорданова от град София.
Собственик на школа по етикет за млади дами, Отдадена е на мечтата си да създава по-красив свят за всяко подрастващо момиче.
В свободното си време обича да ходи на йога и да пише статии на различни теми. Статии на Алекс са публикувани в много интернет и печатни български издания.

* Lady Bulgaria World – Светослава Апостолова от София . Завършила е финансов мениджмънт и магистърска степен – „Кино, щоубизнес и финанси“В момента регистрира своя козметична марка и козметичен продукт по лична формула. Освен това пише книга – наръчник за поддръжка на красотата и младостта. През свободното си време обича да чете книги. „Развивайки се в своето ново начинание и започвайки свой бизнес искам да, подпомогна домовете за деца без родители на територията на град София,както и няколко семейства с минималлни възможности в района на Северозападна България, които живеят в тежки условия.”



*Lady Bulgaria Europe – Михаела Тошинова от град София се занимава с Мода професионално. Михаела учи Бизнес и предприемачество и работи във Фитнес. Обича да спортува в свободното си време.
*Lady Bulgaria E-Vote – Кристън Драгоманска от Пазарджик. Кристън е пример за младо амбициозно, работещо момиче. Само на 18 години вече е част от семейния бизнес. който включва- ресторант с над 350 места. Управлява агенция за сватбена украса. И ръководи верига мебелни магазини. След няколко дни тази година и предстои да завърши училище.

Ще продължи образованието си в Нов Български Университет специалност- вътрешен и външен интериорен дизайн! Мотото на Кристън: Без амбиция е невъзможно да се изкачиш на върха, а без ъкъл и способности е невъзможно да се задържиш там.

* Първа подгласничка Lady Bulgaria – София Цветкова от София в момента е студент в УНСС специалност Международни отношение. Работи на летището. Обича да пътува, когато има свободно време и да се забавлява с приятели. Иска да се занимава с политика, когато завърши образованието си.
* Втора подгласничка Lady Bulgaria- Станимира Йоцова от град Пазарджик. „В момента съм студентка 3 курс и изучавам Бизнес икономика. В свободното си време много обичам да се снимам и да плувам”

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова
Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.

Снимки : Качество ,дизайн и точност

Вашият коментар