На 28.04.2021 в театър “Сълза и смях”се проведе поредното представление на постановка “Секс, наркотици и хоп – хоп” на режисьора и актьор Станислав Дойнов, който е син на големият ни актьор Сашо Дойнов.

Това е първата и единствена постановка, в която на живо се изпълнява хип- хоп, благодарение на изключително талантливите участници от България търси талант и X – Factor – Александър Христов и Траян Костов, който наскоро изкара новият си албум заедно с Искрата. С мениджмънта и маркетинга на постановката се е заела актрисата и модел Ая Джамбазова, водещата на предаването “От А до Я с Ая”, която е Бизнес дама на годината, програмист по професия и има собствена компания за дигитални технологии и маркетинг, наскоро номинирана като най- добра компания във Forbes Business Awards.

Kлиенти на компанията са редица световно – известни личности. Ая е изключително вдъхновена от постановката, защото е и голям фен на хип- хоп музиката, пише стихове и текстове за песни и предстои излизането на нейната книгата с поезия – “Лунна роза”. Гости на спектакъла бяха редица известни имена, сред които менторът на шоуто Георги Низамов, който освен, че е много талантлив актьор се представи и изключително добре в “Като две капки вода” и “Маскираният певец”, редица хип- хоп изпълнители, екстравагантната дизайнерка Мира Бъчварова с антуража си, Невена Воденичарска от балет “Secret Garden Show”, в който са партньори с Биляна Йотовска, талантливата художничка Дили Бозаджиева, най- добрият пространствен дизайнер в Европа Любомир Вълчев, дизайнер на магазините на Ферари, BMW, Пиер Карден, Стив Джобс и др.

Евродепутати, лекари, адвокати, съдии, мениджъри от големи и обществени компании и шармантните бизнес дами от дамски клуб “Бизнес на високи токчета”. Адвокат Биляна Тончева получи специалната Vip покана, с която може да се наслаждава на представлението до края на неговият сезон. Всички бяха изключително впечатлени от музикалният спектакъл и превъплащенията на Станислав Дойнов, че го нарекоха новият Мариус Куркински. Постановката докосва сърцето, разтърсва те изцяло и те кара да мислиш за истински важните неща в живота. Заповядайте да разтърсим и вас! Следете за датите. Следващата дата е на 28 май.

Вашият коментар