Заповядайте на откриването на новия пиано бар Black & White Piano Lounge, се намира в най-големият развлекателен комплекс на Балканите Palms Merkur Royal, намиращ се в Гранд хотел Милениум на 29 април (четвъртък), а началото е от 22:00 часа, съобщават от PRofile International.


Очаква ни една незабравима бляскава вечер в стил Studio 54 на 29 април и лятна латино фиеста на 30 април в най-горещата точка на нощна София!

Известният нощен клуб Студио 54 е открит на 26 април 1977 г. В края на 70-те години всички искат да се промъкнат вътре, но малцина успяват. Времената са бурни, ерата на диското е, и хората желаят просто да се забавляват. Чести гости в клуба са Мик и Бианка Джагър, Михаил Баришников, Лайза Минели, Шер, Майкъл Джексън, Доли Партън, Елтън Джон, Дейвид Боуи, Дона Съмър, Тина Търнър, Елизабет Тейлър и много други.

Партито ще бъде в стил Studio 54 и определено ще бъде събитието, за което ще се говори много дълго!

Бъдете облечени в много усмивки и добро настроени, за да се насладим заедно на разнообразния репертоар на Black & White Band! От PRofile International съобщават че на откриването ще има много VIP гости и изненади.


За резервации: 02 488 6 626

Информация за Studio 54: HiNews.bg

Вашият коментар