Най-красивата родна лекарка д-р Полина Паньова постави ново начало в професионалният си път.

Д-р Паньова, която е един от най-добрите специалисти по естетична медицина в страната, ще работи за елитния медицински център елитния Медицински център „4Life“ в гр. Бургас.

Красавицата залага и на нов псевдоним, с който ще се представя в света на естетиката здравето и красотата – Доктор Пи.

„Всичко е геометрия, всичко е математика. Златната среда на числото 3,14 е в пропорциите на лицето и тялото“, споделя младата специалистка.

„За мен това е ново предизвикателство в професионалния ми път. Бях изкушена от предложението на изключителния център, създаден от професионалисти с идеята да служи на хората. За времето на своето съществуване той се превръща в гуру в областта на контурната пластика, която запазва идентичността.

„4Life“ разполага с уникалната по рода си руска техника за ботокс за лебедова шия и деколте“, споделя д-р Паньова.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка печели и титлата „Мисис България Трансконтинентал“.

Вашият коментар