Изпълнението на Групата на народа премина границите на България

След като момчетата от група „Фантазия“ предизвикаха истински фурор на сцената на „България търси талант“ с изключително атрактивното им изпълнение – своеобразен „джубокс“ на живо, представянето им попадна в световния YouTube канал на британската поредица „Got Talent“, където биват публикувани само и единствено едни от най-запомнящите се изяви във формата от цял свят.

Каналът „Got Talent Global“ в популярната платформа за видеосподеляне е следван от над 17 милиона потребителя, а фактът, че участието на група „Фантазия“ е публикувано там, само по себе си означава, че джубоксът на момчетата от „отбора за милиони“ е направил огромно впечатление на зрителите на предаването извън границите на България.

Фентъзи Бенд споделиха тази вълнуваща новина с феновете си в социалните мрежи и не пропуснаха да благодарят за нестихващия интерес към тях.

Междувременно видеото от участието на група „Фантазия“, качено в YouTube канала на българската продукция, към този момент е заело четвърта позиция в „Най-популярни видеоклипове“ и съвсем скоро ще отбележи своя първи милион показвания.

Снимка: България търси талант

България търси талант/YouTube

Вашият коментар