Шансът да добавят окончателния щрих към визията на участниците в „Като две капки вода“ имат специалистите от салон „Магама“.

Екипът на топ коафьора Вили Боршукова е натоварен с нелеката задача да подбере перуките, тупетата и удълженията за коса на звездните участници в най-гледаното шоу в България.

„За нас първо това е огромно признание и не на второ място изключителна отговорност. Радвам се, че продуцентите на „Като две капки вода“ отново се спряха именно на „Магама“ за перуките на участниците. Няма как да не ме ласкае този факт, защото това означава само едно – високият професионализъм, моят и на колегите ми са оценени. При нас всички коси са изработени от естествен косъм , направени са от най-добрите специалисти в областта и няма никакви компромиси свързани с качеството“, споделя собственичката на „Магама“ Вили Боршукова.

Вили Боршукова

Зрителите, които се забавляват с музикалното предаване едва ли си дават сметка, че зад всеки образ стои трудът на огромен екип от хора, които се грижат за визията на участниците. Перуките са една от най-важните брънки при пресъздаване на физическата прилика с оригинала.

„Екипът на салони „Магама” разполага с над 5000 перуки в повече от 80 цвята в най-различни дължини и структура – права, чуплива, къдрава. Всички превъплъщения откъм коса, брада и мустаци се правят индивидуално за всеки участник и конкретния образ, обясняват от екипа на „Магама“. Всяка една от перуките може да се подлага на допълнителна химична и термична обработка и да се обработва със специални продукти – стилизанти, поддържащи шампоан и балсам, флуиди, може да се реже или допълва при необходимост с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки.

В годините продуктите и услугите на „Магама“ са се превърнали в еталон за високо качество и железен професионализъм.

Вашият коментар