Днес рожден ден празнува най-добрият български дизайнер, а именно Стоян Радичев.

Стоян Радичев е любим дизайнер на дамите в България и на Балканите и определено има защо! В официалния уебсайт на Радичев, можете да намерите невероятни рокли, които ще превърнат всяка жена в принцеса. Бутикът на Стоян Радичев се намира в Асеновград на улица

Освен рокли, при Стоян Радичев ще намерите подходящи чанти, обувки, колани, чокъри, диадеми, гривни, тениски, поли, обеци и парфюми.

Хиляди дами се довериха на Стоян Радичев за свойте специални поводи, а именно сватбен ден, абитуриентски или абсолвентски бал и много други.

Много са популярните личности и изпълнителките, които залагат на тоалетите на Стоян Радичев. Сред най-популярните такива са Емануела, Лорена, Лидия, Десита, Теди Александрова, Александра Петканова, Гери Дончева, Данна, Цветина, Лина Цанева, Камелия, Ариа и още много други.

Нашият екип пожелава на Стоян Радичев да бъде все така талантлив, все така номер едно и най-вече, да бъде здрав, за да може да създава красота и да бъде винаги най-добрият в своята професия. Пожелаваме му също здраве за цялото му семейство, близките му хора и екипът, с който работи. С интерес ще следим всичко случващо се около него и новите му проекти.

Последвайте Стоян Радичев навсякъде:

Официален уебсайт

Facebook страница

Instagram профил

Вашият коментар