Цвети Веселинова е българска поп певица, която от години работи и се развива в сферата на музикалното изкуство.


В най- големия развлекателен комплекс на Балканите – Palms Merkur Royal на сцената на Black and WhitePiano Lounge на 28 март от 19.00 часа Цвети ще пее на живо он лайн. Тя приема своя екскулзивен лайф от профила на 888 Taste Show Asian Cuisine във Facebook за празник на всеки един човек, като свой личен и ще даде всичко от себе си, за да допринесе за незабравимите спомени и свежи емоции по време на ситуацията в която се намираме.

Освен с позитивно настроение и усмивка, къдрокоската успява ще спечели своята публика и почитатели на азиатската здравословна кухня и с разнообразния си репертоар. Решена да не се ограничава в стилове и жанрове, тя подбира всички онези прекрасни песни от различен тип, които да поднесе на аудиторията с професионализъм и от сърце.
Освен самостоятелната изява, Цвети ще изненада публиката и специално с подготвена Шоу програма, с участието на балет, тематични костюми и хореография. Певицата е и водеща на събития – сватбени тържества, корпоративни партита, лични празници и т.н.


На 28.03 от 19.00 на живо от профила на 888 Taste Show Asian Cuisine във Facebook, ще се насладим на невероятния глас на красавицата.

https://www.facebook.com/101514811655259/posts/232111458595593/




Повече информация за Цвети


През 2018 година, Цвети бе удостоена с 5 награди от престижния фестивал за авторска македонска песен – Пирин Фолк Сандански: “Аз не съм професионална фолклорна изпълнителка, но с удоволствие изпълнявам българските народни песни и смятам, че трябва да съхраняваме традициите и да ги предаваме на бъдещите поколения”.
Певицата вече има два авторски поп сингъла – “На една ръка море” и „Гореща” и две авторски фолклорни песни – „Сърце на место“ и „Цвете весело”.


През 2019г. Цвети беше поканена да е певица в бенда на „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Освен музикални изяви, тя често имаше актьорски задачи, участваше в хумористични скечове, специфични видеа и така нататък.

В момента, изпълнтелката продължава усилено да развива музикалната си кариера.

Цвети с радост споделя: “Не мога да нарека всичко, което правя работа. За мен музиката, пеенето, срещата с хора е привилегия. Да допринесеш за празника на някого и да виждаш радостта в очите му – безценно!

Датата е 28.03.2021 година, а началото е точно в 19:00 часа. Водещ на събитието ще бъде уважаваният медиен експерт, г-н Атанас Лазаров. Харесайте Facebook страницата на 888 Taste Show Asian Cuisine.

Вашият коментар