Актрисата се срещна с над 350 деца от дом в африканската страна
Да зарадва с игри, дрехи и внимание стотици деца в Занзибар – с това се зае актрисата и водеща Мария Силвестър през последните дни. Звездата се отправи към любимата напоследък чужда дестинация на българите. Вместо за събиране на тен по плажовете обаче тя използва времето си за грижи за лишените от родителски грижи малчугани в дома в Bububu.

За първи път Силвестър се запозна с децата в класната им стая, където влезе с връзка с бели балони. След приключването на занятията пък игрите се преместиха навън.

В Занзибар водещата на „Бригада нов дом“ се докосна до над 350 сирачета. В основен акцент за посещението в дома пък се превърнаха техните усмивки. Така, до децата достигнаха и пасти и четки за зъби, като на терен бе изнесен урок и за правилното измиване.

Повече от два месеца трае подготовката за пътешествието до африканската страна, на което Силвестър бе в компанията и на пиара Атанас Лазаров и доктор Венета Павлова. За това, че е на екзотичната дестинация, актрисата загатна и в свой рекламен пост за козметичен продукт. „Вярно е, че съм на остров и се наспивам и въздухът е вълшебен. Снимам по цял ден и просто няма нито време, нито желание за грим. Което означава, че ми е необходима още по – внимателна грижа за кожата. Знаете, че споделям, когато нещо е проверено и действа добре“, написа преди няколко дни Силвестър.

Междувременно паралелно с ангажиментите си и в строително-ремонтното предаване „Бригада нов дом“, звездата застана пред камера и за друг проект. Точно преди седмица именно с нея стартира влогът на „Пощенска кутия за приказки“. Водещ на проекта е и неговият създател – писателката Гери Турийска, а Силвестър бе първият специален гост. „Само тя се нави да дойде безплатно! Имаме и класация, и други неща, които не съдържат информация“, обясни шеговито Турийска

Източник: Монитор

Снимка: HiLife

Вашият коментар