С промяната на сезоните или времето, всеки един от нас има нужда от доза витамини и полезни вещества. Именно поради тази причина, чайовете на „БОТАНИКЪЛ“ са най-доброто предложение на пазара.



Фирмата „БОТАНИКЪЛ“ е с дългогодишна история, която вече е на над 25 години. Именно това е фирмата, която вече години наред е сред водещите фирми за преработката на билки и плодове и производството на чай. „БОТАНИКЪЛ“ има лоялни клиенти от над 20 страни, което е сериозен показател за това, че може да имате безпрецедентно доверие на фирмата.

„БОТАНИКЪЛ“ се отличава от останалите фирми на пазара със свежи и различни идеи, както и професионализъм от най-високо ниво. Стриктно наблюдават процеса по преработка от суровина, до готов продукт.



Освен за директна продажба, „БОТАНИКЪЛ“ е предпочитан избор от големи фирми във козметичната, фармацевтичната и хранителната индустрия. Освен продукти с качество на най-високо ниво, „БОТАНИКЪЛ“ се слави и с обслужване, което няма прецедент и аналог. Фирмата има прекрасни партньорски отношения със световноизвестни производители на чай, а съотношението между цена – качество, просто е ненадминато!

„БОТАНИКЪЛ“ има две производствени звена в с. Чешнегирово, област Пловдив, които са с площ 5000м².

Чайове серия „БОТАНИКЪЛ“

Чайове серия “ СИКРЕТС“

Насипни чайове „Фитнес“

Насипни чайове „Роял“

Най-популярният диетолог от България Енджи Касабие, избра да бъде лице на чайовете „БОТАНИКЪЛ“. В своят пост в социалните мрежи, красивата диетоложка разказва за ползите от чайовете на „БОТАНИКЪЛ“.

Можете да последвате „БОТАНИКЪЛ навсякъде:

Facebook страница

Instagram профил

Официален уебсайт

За контакт с „БОТАНИКЪЛ

Телефон: +359 31 182 361

Имейл: sales@botanical.bg

Адрес: с. Чешнегирово, Пловдив ПК: 4121

Вашият коментар