Георги Мончев е новият кмет на село Николаево. 

ПП „Републиканци за България“ за първи път се явява на избори след учредяването си през месец септември 2020 г.  На първи тур, с убедителна победа спечели местните изборите в село Николаево, община Плевен, област Плевен с – 260 гласа, при 412 гласували, от имащи право на глас – 591 жители, при 69.7% избирателна активност.

Частични местни избори се проведоха в 12 населени места.

ПП „Републиканци за България“ се яви в 7 от тях и постигна достоен резултат, който е следният:

ГЕРБ – 1784; ДПС – 1415; Републиканци за България – 1158; БСП – 254; Изправи се. БГ, Мая Манолова – 188; БЗНС – 96; ВМРО – 61; АБВ – 46; Русофили – 11; ВОЛЯ – 6.

Благодарим за всеотдайната работа на колегите от всички общини и на гласоподавателите, които ни се довериха и ни гласуваха доверие. Показахме, че можем да бъдем реална алтернатива на статуквото.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар