Носителката на Титлата „Мисис България 2019“ Неделина Цанева прави още една сериозна заявка за кариера в попфолк жанра.

След дебютната й с песента „Черен рай“ Неделина записа парчето „Кош за бивши“, с която пожъна огромен успех.

Третата й песен е в дует с фолк звездата Стефани. Двете гласовити мацки обаче не издават нищо около песента, чиято премиера ще е в събота.

Любопитна подробност, която изплува около новия дует е, че в клипа към песента се е снимала новата носителка на титлата „Мисис България 2020“ Гери Михалева. Именно на нея Неделина предаде короната от конкурса, който спечели през 2019г. Гери Михалева е щастливо омъжена, майка на три деца. По професия е фитнес инструктор, мотиватор и модел.

Гери има завършени 3 висши образования и много други обучения. Децата й се радват на изключителни успехи в сферата на киното, театъра, пеенето и математиката.

За горещата визия на момичетата в клипа са се погрижили Стоян Радичев и Анабел Арто.

Неделина, чийто артистичен псевдоним е Лина, е един от най-успешните ни модели. Освен изявите на котешката пътека, Цанева е нocитeлкa нa титлaтa „Миc Coфия 2015”, „Миc Cтaрa Зaгoрa 2014”. Учacтвaлa e в мнoжecтвo кoнкурcи кaтo „Миc Плeймeйт”, и „Миc Cиликoн”, където стана първата носителка на титлата „Мис Силикон естетик“ в десет годишната история на скандалния конкурс. В последната година Лина набляга на пеенето, занимава се и с благотворителност.

Вашият коментар