Amatiorska Liga Sps със подкрепата на Община Благоевград организира благотворителен футболен турнир за набиране на средства за Станислав.

Дата на провеждане: 7 Февруари 2021 г.

Място: Футболен терен на СК Пирин

Минимална такса за участие: 50лв

Записване до: 5 Февруари 2021г.

Нека заедно да помогнем на Станислав да проходи. Всички средства събрани от турнира, ще бъдат внесени по сметката на Станислав Чаушки.

Продължава записването за благотворителната кауза за набиране на средства за възстановяването и прохождането на Станислав. Футболният турнир, ще се състои на 7 Февруари 2021 г. на Спортен Комплекс Пирин от 09:00ч до 16:00ч. По време на турнира, ще има и базар и всеки от Вас, ще може да си закупи предлаганата стока и сумата да бъде добавена към касата за набиране на средства за Станислав.

Записаните отбори до момента са:- Спортист Падеш- SPS- Водолазите- ВИК- Ел Класико- Струмските Тигри- Фк Струмско- Ботев Струмско- Фк Струмска Слава- FC RESPECT- ФК Орлите – Ветераните- Светкавица- Викингите- Авангард Бачево- ОФК- Ротундабокс- Бригадата – Watford- Котенцата- ОК Такси – 14-ти ПолкЗаписването продължава до 05.02.2021г.(Петък)

Да помогнем на Станислав да проходи отново

Вашият коментар