В последните дни на месец Януари, Ева-Марти зарадва феновете си с нова фотосесия

С изненадваща фотосесия в социалните мрежи изпълнителката зарадва последователите и почитателите си. Фотосите, които Ева-Марти сподели в три последователни дни определено грабнаха вниманието на меломаните, които не спират да кликват „лайк“ бутона и да коментират красивите снимки.

Именно с въпросната фотосесия, която носи със себе си доза стил и изящество, певицата от каталога на музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“ изпраща първия месец от 2021 година, а феновете тръпнат в очакване да разберат какво е подготвила любимата им изпълнителка и занапред.

За непринудената фотосесия се е погрижила фотографката, на която се доверяват редица известни личности, а именно талантливата Виктория Сиракова. Гримът е дело на Микеле, а за косата си, Ева се е доверила на Емилио Стефано.

Освен, че профилът на Ева-Марти в Инстаграм осъмна с новите фотоси, впечатление прави и стилната подредба на публикуваните снимки в него. Без съмнение певицата и екипът й успешно са се постарали за това акаунтът да бъде естетически издържан и да привлича вниманието на потребителите в социалната мрежа.

Вашият коментар