Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работна среща в офиса на партията в район „Люлин“.

„Много мотивиращо е да видиш хора на различна възраст, с различни професии, които са част от Републиканци за България и заявяват позицията си за реалната промяна в страната, в която трябва да бъдат изградени ясни правила за политиките, с видими резултати и да се сложи край на популизма и липса на отговори на неудобните въпроси“, заяви председателят на партията.

Павел Вълнев сподели разочарованието на българите живеещи в чужбина, от липса на адекватна политика на правителството спрямо тях, за високомерието и обричането на невъзможност на над 2 млн. българи да гласуват на предстоящите избори. „Нека да не забравяме, че и те са български граждани и също са част от нашата Родина България“, каза зам.-председателят на партията.

Цветанов и Вълнев дадоха висока оценка за работата на Деян Нинов, че успешно реализира младежките политики свързани със спорта и децата в район „Люлин“, както и за добре свършената организационна работа в лицето на временния областен координатор за София- град Петко Чамов.

Административният секретар д-р Виктор Серафимов сподели за успешната регистрация на Републиканци за България за участие в частичните местни избори на 28 февруари.

Срещата продължи с учредяване на партийния клуб в Люлин, според устава на партията.

Източник: Републиканци за България

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com