Александра се подложи на разкрасителна процедура позната от векове! Точно така, това не някаква измислица, а самата истина! Певицата се подложи на древна процедура, на която се е подлагала и Клеопатра.

Изключително красивата и безкрайно талантлива изпълнителка на “Диапазон Рекърдс” и “Фен ТВ” си взе вана с мляко. Поводът не е посещение в козметичен салон или спа, а сюжетът към новото ѝ видео. То е представено с хитовият сигъл “Недостъпен” и се радва на топъл прием от страна на меломаните.

“Недостъпен” получи одобрението на многобройните фенове на поп-фолка. Показател за това са изцяло положителните коментари под клипа в YouTube, както и в социалните мрежи. Изпълнителката получи купища съобщения с поздравления за новият проект. Във видеото, участие взема и “Mrs Bulgaria World 2020” Моника Минкова.

След кратката музикална пауза която си бе дала, Александра се завърна повече от ударно с тоталният хит “Най-голям” в колаборация с уникалният Sali Okka. Проекта се прие радушно от феновете и се наложи като едно от най-слушаните парчета за летният сезон.

Въпреки пандемичната обстановка, Александра представи цели два проекта за трудната за всички 2020-та година, което е повече от похвално! Няма как да бъде друго, тъй като Александра неведнъж е споменавала че за нея, работата е удоволствие. Точно такава е ситуацията и със сюжета към “Недостъпен” и по-точно, кадрите с ваната и млякото. За тях, изпълнителката споделя че е било невероятното усещане да съчетаеш работата и релаксацията в едно.

А музикалните изнеади от Александра тепърва предстоят! Певицата признава че не спира да работи и ще представя само качествени проекти на свойте почитатели!

Вашият коментар