За съжаление, едно от най-бляскавите и престижни събития в България, конкурсът “Lady Universe”, се наложи да бъде отложен заради влошаващата се обстановка около COVID-19.

Това е изключително тъжна новина, защото “Lady Universe” е световен конкурс, а организатор и собственик е красивата Цвети Разложка. В конкурса участват жени до 25 годишна възраст. Всяка година, конкурсът “Lady Universe” се провежда в София в хотел “Маринела”. Датите на тазгодишният конкурс трябваше да бъдат от 28.10.2020 до 02.11.2020, но заради COVID-19, се наложи да бъде отложен за пролетта на 2021-ва година. Дати все още няма, защото ще зависи всичко от развитието на пандемията.

Единственото което остава непроменено е, че до края на тази година, ще бъде излъчен “Instagram фаворит”, чието гласуване все още тече в социалната мрежа. Победителка ще бъде момичето, което е събрало най-много гласове.

Миналогодишното издание на конкурсът “Lady Universe” се проведе през есента в София и бе сред най-големите събития за 2019-та година. Победителка стана представителка на Русия.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар