Младата рап надежда от град Симитли – Марио Герински съвсем скоро ще зарадва почиттелите си с нов музикален проект.

Текстът на песента е насочен именно към онези, които са съветвали изпълнителят да се откаже от музиката и да се захване с нещо истински сериозно. Насочен е още и към онези, които бездействат, а очакват резултати. В текста ще се припознаят и хора, които се оплакват че нямат финансова възможност, но всъщност, дават последните си средства за забранени субстанции и вещества. Тематиката на текста обхваща и проблема на съвремието, в който всеки демонстрира висок стандарт, какъвто всъщност няма. Марио цитира друг изпълнител, който е казвал “За всеки по нещо и нищо конкретно!”.

Видеоклипът ще бъде по-семпъл, това е решението на изпълнителят. За видеото, Марио споделя че е използвал личният си автомобил, клипът е сниман в родният му град Симитли. Във видеото ще видите най-добрият приятел на Марио, който участва и с автомобила си, както и четириног участник – “дружелюбен” каракачанец, който е кучето на изпълнителят.

Снимки вижте тук:

Работното заглавие на проекта е “Откакто”, но все още не е ясно дали ще остане така до премиерата на проекта. Марио се чуди дали да разпредели проекта към първият си музикален албум “Rap Attack”. Именно затова са и колебанията на певеца, защото ако песента бъде разпределена в албума, то проекта ще носи заглавието “Rap Attack 12”.

Нямаме търпение за новият проект на изпълнителят, който съвсем скоро ще направи своята премиера.

Вашият коментар