Роксана Кирилова добави още едно отличие към наградите си за благотворителност.

Носителката на титлата „Мисис България“ бе отличена за  „Бизнес жена на годината“ в категория „Социални каузи“. Призът й бе връчен по време на четвъртата церемония на годишните награди „Златно токче“, организирани от Клуб „Бизнес на високи токчета“.

Роксана е успешен застраховател, но след като печели конкурса „Мисис България“ през 2018г. е отдадена и на  благотворителността, която заема съществена част от живота й. Тя се включва в различни социални каузи и подкрепя редица благородни инициативи.

„Добротата, състрадателността и отзивчивостта са в основата на човешките взаимоотношения, и ние като хора трябва да се замислим над това – дали сме достатъчно добри и състрадателни.

Щастлива съм, че избрах да тръгна по този път, по който срещнах прекрасни хора и съмишленици. Усещането да си полезен и да подадеш ръка е несравнимо като емоция и удовлетвореност. Никога материалната страна на нещата не е стояла в основата на моите начинания, а само любовта и чистото ми сърце! Затова смятам, че съм намерила своето истинско призвание“, споделя Роксана Кирилова.

Красавицата не пропуска благотворителните кампании на Фондация ”Мечта за дете”,  участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в  благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си  вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци.  Последното й впечатляващо участие бе в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа –  Race for the Cure.

Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“,  „Бизнес дама на годината” в категория  „Благотворителност” и др.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар