Гласовитата и обичана певица Бони изненада почитателите с чисто нов проект, но още по-силно вълнение предизвика участието на нейната дъщеря Михаела в проекта. Както вече стана ясно, красивата наследница на Бони ще се подвизава на музикалната сцена с артистичния псевдоним Миа-Михаела. 

Двете записаха дует, който за часове се превърна в любима песен на целия български народ, а положителните коментари за Миа й вдихват сила да продължи напред и да завладее музикалния пазар.

Песента се казва „Чакали“ – текстът е дело на Петър Рангелов. Студио и мастеринг –  Мартин Биолчев. Сценаристи на видеоклипа са Добромир Николов и Бони.

„След броени часове всички ще чуят прекрасният ти глас. Ще видят, че и ти като мен носиш музиката в сърцето си. Когато аз започнах да пея, моите родители не ме подкрепиха. Страхуваха се, защото музиката беше непозната територия в моята фамилия. Въпреки това- успях. В твоя избор съм любопитна какво ще се получи и ти обещавам, че винаги ще те подкрепям“,  сподели с вълнение майката преди старта на проекта.

Двете разказват и какво е провокирало създаването на парчето, като подчертават: „Нашата песен ,,Чакали” е едно забавно разсъждение по темата. Дали богатството води до любов или любовта създава богатства. Какъвто и извод да направите за себе си, най-важното е да има любов. Повече любов, повече усмивки в този живот и по-малко комплекси. Защото любов плюс смях и доза непукизъм укрепват всеки организъм“.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар