Дебютният сингъл на новото попълнение в каталога на “Alpha Music” – Адам, направи своята премиера в YouTube канала на музикалният лейбъл.

“В ръцете на друг” е проект, който бе подготвян дълго време и определено чакането си заслужаваше. Първият сингъл на Адам като част от “Alpha Music” идва в колаборация с красивата и хитова Лидия, която освен много красота в клипа, допринася и за хитовият заряд на песента с със своят глас. Феновете са на мнение, че това е песен, която ще остане във времето и ще бъде един от тоталните хитове на поп-фолка.

Ако съдим по топлият прием на песента и прочетем коментарите, меломаните вече признават че са влюбени е проекта от първо слушане и преглеждане, нещо което в последно време се случва все по-рядко.. Феновете на поп-фолка споделят, че освен с невероятен глас, Адам впечарлява и с изключителният си външен вид.

Определено, “Alpha Music” може да се похвали с първият си изпълнител от мъжки пол. Според меломаните, Адам го чака голямо бъдеще в музиката, а и в “Alpha Music” е на правилното място.

“В ръцете на друг” е по музика на VessoU и SnowMuzik. Аранжиментът е на талантливият Деян Асенов, а текстът е на VessoU. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, с оператор Георги Марков.

Вашият коментар