„Републиканци за България“ ще се нарича партията на бившия председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов,обяви той пред бТВ. Формацията ще участва на следващите парламентарни избори, без значение дали те ще бъдат предсрочни или редовни. Бившият втори човек в ГЕРБ и дясна ръка на премиера Бойко Борисов каза още, че подкрепя антиправителствените протести и исканията за оставка на кабинета.

Цветан Цветанов напусна парламента и ръководството на ГЕРБ през м.г. заради т.нар. скандал с „имотите на властта“, а през юни и партията, обявявайки, че членството в ГЕРБ за него вече не е повод за гордост.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар